Odesílání...

Domov pro ty, kteří potřebují vaši lásku a naši péči
žádost o přijetí
Žádost o přijetí
 

X

Informace o zpracování osobních údajů – zájemce o přijetí

dle čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“)

  1. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    V závislosti na Vaší volbě o umístění v příslušném pobytovém zařízení sociálních služeb je správcem Vašich osobních údajů jeden z následujících poskytovatelů:

    a) Domov Alzheimer Darkov z.ú., se sídlem Lázeňská 48/41, Lázně Darkov, 735 03 Karviná, IČ 024 96 470, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl U, vložka 270;

    b) Domov Alzheimer Roztoky u Prahy z.ú., se sídlem Nádražní 1640, 252 63 Roztoky, IČ 024 56 826, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, oddíl U, vložka 646;

    c) Domov Alzheimer Most z.ú., se sídlem Táboritů 2180/8, 434 01 Most, IČ 046 54 374, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl U, vložka 199 (všichni poskytovatelé dále jen „Domov Alzheimer“)

    Domov Alzheimer jmenoval Pověřence pro ochranu osobních údajů, kterého lze kontaktovat na poverenec@domovalzheimer.cz.  

  2. ÚČELY ZPRACOVÁNÍ A PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Domov Alzheimer shromažďuje a zpracovává Vaše osobní údaje poskytnuté telefonicky, osobně, písemně či elektronicky pro účely posouzení, zda splňujete podmínky pro přijetí do Domova Alzheimer a uzavření smlouvy o poskytování sociálních služeb, a pro případ, kdy sice splňujete podmínky pro přijetí, ale z kapacitních důvodů není možné s Vámi uzavřít smlouvu o poskytování sociálních služeb, pro účely zařazení Vaší žádosti do evidence zájemců o poskytnutí sociální služby. Zákonnými důvody zpracování Vašich osobních údajů jsou:

    • zpracování je nezbytné za účelem přijetí opatření na Vaši žádost před případným uzavřením smlouvy (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR).

  3. ROZSAH ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Pro proces posouzení splnění podmínek pro přijetí do Domova Alzheimer jsou požadovány Vaše základní identifikační a kontaktní údaje, včetně zvláštní kategorie osobních údajů (informace o zdravotním stavu) a základní identifikační a kontaktní údaje kontaktní osoby. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Bez poskytnutí osobních údajů však nelze posoudit splnění podmínek pro přijetí do Domova Alzheimer či zařazení žádosti do evidence zájemců o poskytnutí sociální služby.

  4. KATEGORIE OSOBNÍCH ÚDAJŮ, KTEROU JSOU PŘEDMĚTEM ZPRACOVÁNÍ

    Předmětem zpracování jsou adresní a identifikační údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci:
    a) zájemce o poskytnutí sociální služby, jimiž jsou jméno, příjmení, datum narození, adresa trvaného pobytu, adresa aktuálního pobytu, příslušnost ke zdravotní pojišťovně informace o zdravotním stavu, osobní a sociální anamnéza, údaj o přiznaném příspěvku na péči, výše příjmů, údaje související s narušením schopnosti zájemce právně jednat,
    b) kontaktní osoby, jimiž jsou jméno, příjmení, e-mail, korespondenční adresa, telefon.

  5. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Veškeré osoby, které s osobními údaji zájemců o poskytnutí sociální služby přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních nebo smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.

    Příjemcem osobních údaje je Domov Alzheimer.

    Domov Alzheimer prohlašuje, že nebude předávat osobní údaje do třetích zemí nebo jakékoli mezinárodní organizaci.

  6. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Vaše osobní údaje a osobní údaje kontaktní osoby, poskytnuté dobrovolně v souvislosti s posouzením, zda splňujete podmínky pro přijetí do Domova Alzheimer, zpracováváme do doby uzavření smlouvy o poskytnutí sociální služby. V případě, že nesplňujete podmínky pro přijetí do Domova Alzheimer, budou Vaše osobní údaje vymazány po uplynutí 3 měsíců od jejich poskytnutí, nebude-li jejich zpracování potřebné za účelem oprávněného zájmu Domova Alzheimer.

  7. PRÁVA KLIENTŮ

    V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektu údajů. Máte právo na přístup k údajům, které o Vás zpracováváme a právo požadovat opravu údajů. Můžete požádat o výmaz osobních údajů, popř. o omezení jejich zpracování, pokud ovšem není nutné dále je zpracovávat pro splnění právních povinností Domova Alzheimer. Dále máte právo na přenositelnost údajů v rozsahu stanoveném platnými právními předpisy a máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Pokud se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušování Vašich práv, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

X

Souhlas se zpracováním osobních údajů – odeslání zprávy prostřednictvím kontaktního formuláře na webových stránkách

Uděluji souhlas správci osobních údajů, kterým je, dle výběru adresáta dotazu:
a) Domov Alzheimer Darkov z.ú., se sídlem Lázeňská 48/41, Lázně Darkov, 735 03 Karviná, IČ 024 96 470, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl U, vložka 270;
b) Domov Alzheimer Roztoky u Prahy z.ú., se sídlem Nádražní 1640, 252 63 Roztoky, IČ 024 56 826, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, oddíl U, vložka 646;
c) Domov Alzheimer Most z.ú., se sídlem Táboritů 2180/8, 434 01 Most, IČ 046 54 374, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl U, vložka 199 (všichni společně dále jen „Domov Alzheimer“), aby za účelem odpovědi na můj dotaz, zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře umístěného na webových stránkách Domov Alzheimer, zpracovával mé osobní údaje, a to v rozsahu:

Souhlas uděluji na dobu 12 měsíců, nebude-li souhlas odvolán dříve.

Jedná se o osobní údaje, jejichž poskytnutí je vázáno na Váš souhlas. Souhlasem se nevzdáváte žádného ze svých zákonných práv a můžete tak uplatnit svá práva subjektu údajů. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na Vašem souhlasu uděleném před jeho odvoláním. Máte právo na přístup ke zpracovávaným údajům a právo požadovat opravu údajů. Můžete požádat o výmaz osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování. Pokud se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušování Vašich práv, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zpracování poskytnutých údajů je prováděno správcem osobních údajů, který však může pověřit zpracováním údajů třetí osobu, tzv. zpracovatele. Zpracování je možné pouze na základě uzavřené smlouvy, která zavazuje zpracovatele ke stejné míře ochrany údajů, jakou poskytuje Domov Alzheimer.

 Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat, a to oznámením na e-mail:

Domov Alzheimer jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, kterého lze kontaktovat na poverenec@domovalzheimer.cz.

X

Informace o zpracování osobních údajů – uchazeč o zaměstnání

dle čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jenGDPR“)

  1. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Dle Vašeho výběru poskytovatele, u něhož se ucházíte o zaměstnání, je správcem Vašich osobních údajů jeden z následujících zaměstnavatelů:
    a) Domov Alzheimer Darkov z.ú., se sídlem Lázeňská 48/41, Lázně Darkov, 735 03 Karviná, IČ 024 96 470, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl U, vložka 270;
    b) Domov Alzheimer Roztoky u Prahy z.ú., se sídlem Nádražní 1640, 252 63 Roztoky, IČ 024 56 826, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, oddíl U, vložka 646;
    c) Domov Alzheimer Most z.ú., se sídlem Táboritů 2180/8, 434 01 Most, IČ 046 54 374, zapsaný v rejstříku ústavů vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl U, vložka 199 (všichni poskytovatelé dále jen „Domov Alzheimer“)

    Domov Alzheimer jmenoval Pověřence pro ochranu osobních údajů, kterého lze kontaktovat na poverenec@domovalzheimer.cz.

  2. ÚČELY ZPRACOVÁNÍ A PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Domov Alzheimer shromažďuje a zpracovává Vaše osobní údaje poskytnuté telefonicky, osobně, písemně či elektronicky pro účely výběrového řízení uchazeče o zaměstnání na danou pracovní pozici v Domově Alzheimer. Zákonnými důvody zpracování Vašich osobních údajů jsou:
    • zpracování je nezbytné za účelem přijetí opatření na Vaši žádost před případným uzavřením pracovní smlouvy nebo dohody o práci konané mimo pracovní poměr (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR)
    • zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů Domova Alzheimer (čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR).

  3. ROZSAH ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Pro účast ve výběrovém řízení jsou požadovány Vaše základní identifikační a kontaktní údaje, dále informace týkající se vzdělání, pracovních zkušeností, délky praxe, dovedností, schopností a v případě uchazečů o zaměstnání na pozici zařazené do sociálního úseku, úseku ošetřovatelské péče a úseku ředitele – pracoviště dokumentace a vykazování zdravotním pojišťovnám údaje o bezúhonnosti. Jiné údaje v souvislosti s výběrovým řízením zpracovávány nejsou.

    Předmětem zpracování nejsou zvláštní kategorie osobních údajů.
    Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Bez poskytnutí osobních údajů však není účast ve výběrovém řízení možná.

  4. KATEGORIE OSOBNÍCH ÚDAJŮ, KTEROU JSOU PŘEDMĚTEM ZPRACOVÁNÍ

    Předmětem zpracování jsou adresní a identifikační údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci uchazeče o zaměstnání, jako jsou:
    • jméno, příjmení, titul, datum narození
    • údaje umožňující kontakt s uchazečem v rozsahu kontaktní adresa, číslo telefonu, e-mail
    • popisné údaje (údaje o dřívějších zaměstnáních a praxi, údaje o vzdělání, údaje, jež uchazeč sdělil v poskytnutém CV a v rámci komunikace s Domovem Alzheimer)
    • v případě uchazečů o zaměstnání na pozici zařazené do sociálního úseku, úseku ošetřovatelské péče a úseku ředitele – pracoviště dokumentace a vykazování zdravotním pojišťovnám údaje o bezúhonnosti
    • další nezbytné údaje.

  5. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Veškeré osoby, které s osobními údaji zájemců o zaměstnání přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních nebo smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.
    Příjemcem osobních údaje je Domov Alzheimer.
    Pro výše uvedené účely zapojujeme do procesu náboru i provozovatele pracovních portálů, které, jakožto zpracovatele, užíváme v rámci výběrového řízení (např. Jobs.cz, Práce za rohem, Práce.cz)
    Domov Alzheimer prohlašuje, že nebude předávat osobní údaje do třetích zemí nebo jakékoli mezinárodní organizaci.

  6. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Osobní údaje budou zpracovávány po dobu přípravy a realizace výběrového řízení na konkrétní pracovní pozici. Po ukončení výběrového řízení budou osobní údaje vymazány po uplynutí 3 měsíců, nebude-li jejich zpracování potřebné za účelem oprávněného zájmu Domova Alzheimer.

  7. PRÁVA UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ

    V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektu údajů. Máte právo na přístup k údajům, které o Vás zpracováváme a právo požadovat opravu údajů. Můžete požádat o výmaz osobních údajů, popř. o omezení jejich zpracování, pokud ovšem není nutné dále je zpracovávat pro splnění právních povinností Domova Alzheimer. Dále máte právo na přenositelnost údajů v rozsahu stanoveném platnými právními předpisy a máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Pokud se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušování Vašich práv, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Darkov

Darkov

Domov Alzheimer Darkov nabízí specializovanou péči o klienty s chronickým duševním onemocněním, která je založena na propojení komplexní ošetřovatelské a sociální péče. Prioritou je pro nás spolupráce s rodinou klienta a individuální přístup ve všech směrech péče, který respektuje schopnosti a potřeby každého našeho obyvatele.


Domov se nachází v komplexu bývalých lázní. Péče, kterou v našem Domově poskytujeme, tak navazuje na více než stoletou lázeňskou historii tohoto místa. Náš přístup se vymyká úrovni běžných tuzemských zařízení sociálních služeb a spíše inklinuje k trendům západních zemí.
Kvalita poskytované péče je mj. podmíněna vysokým počtem zaměstnanců. Klíčová je pro nás spolupráce s rodinou klienta. Jsme si vědomi, jak nepostradatelnou roli hraje při vytváření pocitu bezpečí a jistoty.
Domov Alzheimer Darkov disponuje rozlehlými společnými prostory, které využíváme pro setkávání klientů a aktivizační činnosti. Obrovskou devizou Domova je krásná zahrada s terasou, která je součástí lázeňského parku.

O DomověAktualityFotogalerieJídelní LístekDomov a média ProspektPartneřiKontaktyKariéraVýroční zprávy

Aktuality

Andílci z VOŠ PRIGO nadíleli

Andílci z VOŠ PRIGO nadíleli

6.prosince 2022

V úterní dopoledne se to čerty, Mikuláši a anděly v našem Domově jen hemžilo. To studenti I. ročníku VOŠ Prigo z předškolní a mimoškolní pedagogiky si pro naše klienty připravili pravou mikulášskou besídku, na které se hrálo, zpívalo i tancovalo.

Vánoční nákupy v obchodním domě

Vánoční nákupy v obchodním domě

6.prosince 2022

Klientky Domova měly přání podívat se do velkého obchodu Tesco, aby si nakoupily dle vlastního výběru a podívaly se jaké jsou v dnešní době ceny. Během nakupování potkaly několik zaměstnanců Domova, kteří se s nimi chtěli vyfotit.

Příprava těst na vánoční cukroví

Příprava těst na vánoční cukroví

5.prosince 2022

Vánoční čas neodmyslitelně patří k nejkrásnějšímu období v roce. Kdy jindy si můžeme dovolit trochu zhřešit a vychutnat skvělé domácí cukroví, než právě o Vánocích? A jako správné hospodyňky jsme se pustili s předstihem do přípravy těst na tradiční vánoční cukroví, které brzy provoní místnosti Domova.

DALŠÍ AKTUALITY
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.
NastaveníPovolit všeZamítnout